Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu

fi en

Sammakkoveistos-näyttely Maunulan kirjastossa

Koronarajoitteiden vuoksi vaikuttaa siltä, että kirjastot suljetaan pikapuoliin. Siksi sammakko-näyttely jäi valitettavasti odotettua lyhyemmäksi. Haemme sammakot kirjastosta ja lasten mukana ne pääsevät omaan kotiinsa.

Hae oppilaaksi kuvataidekouluun!

Kuvismuskarissa ja lauantain 4-6-vuotiaiden ryhmissä on hyvin tilaa,
muissa ryhmissä on hajapaikkoja.

Haku tapahtuu ensimmäistä kertaa Eepos-ohjelman kautta tästä linkistä.

KUVISTA KOTONA

Kuvataidekoulun opettajien keväällä laatimista etätehtävistä on nyt julkaistu kaksi eri-ikäisille suunnattua koostetta.

PHK Etätehtäviä 4-11-vuotiaille

Etätehtäviä 4–11-vuotiaille (pdf)

PHK-Etatehtavia-12-21-v_kansi.jpg

Etätehtäviä 12–21-vuotiaille (pdf)

Valitse mieleisesi tehtävä ja toteuta se vaikka koko perheen kanssa. Näiden ilahduttavien tehtävien siivin toivotamme kaikille oikein hyvää kesää!

Opetussuunnitelma on uudistunut

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta.

OPS-esite (pdf, 3 Mt) -linkistä voit avata uuden opetussuunnitelman.

OPS-esite (pdf, 14,5 Mt) -linkistä voit ladata ja tulostaa uuden opetussuunnitelman parempilaatuisena versiona.

Rakennekaavio (pdf, 1,7 Mt) -linkistä löydät opintojen rakennekaavion.

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan erillinen ohjelma, esimerkiksi ilmainen Adobe Reader -ohjelma (https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html).